OVER VESTIBULE

In vele opzichten is Vestibule een bijzonder gebouw, waarin kwaliteit en comfort centraal staat.

Focus vorm gebouw

Hoogwaardige en warme architectuur

De lichte kleuren geven Vestibule een warme en sfeervolle uitstraling. De materialen die gebruikt worden, zijn hoogwaardig en zorgvuldig geselecteerd.

Het gebouw valt nog meer op door de gebogen gevels aan drie van de vier buitenzijden. Daar merk je overigens niets van in de woningen. Hier heb je gewoon rechte wanden wat wel zo prettig is bij de inrichting van je woning.

Benieuwd naar hoe de architectuur is ontstaan? Architect Arie van der Neut vertelt je er meer over.

Meer over de architectuur »

Aangenaam wonen

Alle woningen zijn zo ontworpen dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn gemakkelijk in te richten en comfortabel in gebruik.

Aan de zuidzijde bevinden zich de terrassen en balkons met vrij uitzicht op Park Leeuwesteyn. Door de transparante gevel is er veel licht in de woningen zelf. Hierdoor zijn de woningen ruimtelijk en sfeervol.

De bovenste laag van het gebouw vormt de kroon op Vestibule. Deze laag is een stukje terug gelegd ten opzichte van de lagen daaronder. Hierdoor hebben de penthouses nog grotere terrassen.

Bekijk de woningtypes »

focus op park en groene balkons

Groen en natuurlijk

Op veel plekken aan de gevels komen bakken met beplanting. Dit geeft Vestibule een groene en natuurlijke uitstraling. Mooi om te zien én natuurlijk ook goed voor de flora en fauna in deze stedelijke omgeving.
Over het onderhoud hoef je je als koper geen zorgen te maken. Dit is geregeld via de Vereniging van Eigenaren.

Meer over het groen in Vestibule »

Een warme entree

De entree van Vestibule is geen standaard entree. Deze heeft de vorm gekregen van een vestibule. Een royale overdekte entree met een glazen pui aan de straatzijde. Zowel de entrees van de stadswoningen, de twee liften als de trappenhuizen bevinden zich in de vestibule. De achterwand van de vestibule krijgt een natuurlijke invulling met beplanting.
Dit zorgt voor een vriendelijke en uitnodigende sfeer, een entree waar het prettig thuis komen is.

Interieur parkzicht

Energiezuinig

Ook op het gebied van duurzaamheid blinkt Vestibule uit. Door onder andere zonnepanelen op het dak, triple glas en hoge isolatiewaardes is Vestibule een energieneutraal gebouw. In het gebouw zitten ook andere duurzame oplossingen. Zo wordt het groen aan de gevels beregend met hemelwater dat op het dak wordt opgevangen.

De Energieprestatie coëfficiënt (EPC) geeft aan hoe energie-efficiënt een gebouw is. Bij nieuwbouw moet de EPC 0,4 of lager zijn. Een gebouw met een EPC van 0 is energieneutraal. Vestibule heeft een EPC van 0. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook voor je portemonnee.

Interesse? Meld je aan en ontvang direct de brochure!
Wil je meer informatie of een vrijblijvend oriënterend gesprek? Neem dan contact op met De Keizer Makelaarsgroep via 030 600 82 40.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.