LEIDSCHE RIJN CENTRUM

Vestibule ligt op een unieke plek, direct ten zuiden van het nieuwe winkelcentrum van Leidsche Rijn Centrum en aan Park Leeuwesteyn.

Alles binnen handbereik

In Vestibule ervaar je de dynamiek van een stedelijke woonomgeving zonder er middenin te wonen. Het gloednieuwe Leidsche Rijn Centrum opende in 2018 haar deuren. Met meer dan 130 winkels is het gemak groot. Alle branches vind je er. Van mode en verzorging tot en met vrije tijd en eten en drinken. Haal je boodschappen en vers gemaakt eten in één van de grootste foodmarkets van Nederland, ga eten in één van de vele restaurants, geniet van gezellige cafés en hippe koffietentjes. Liever een relaxt een avondje film kijken? Op enkele minuten lopen van Vestibule bevindt zich de Cinemec.

Benieuwd naar de hotspots in de omgeving van Leidsche Rijn? Lees hier onze favorieten.

Volop mogelijkheden voor inspanning en ontspanning

De omgeving van Vestibule biedt veel aanleiding om sportief bezig te zijn. In de buurt vind je Fit For Free, de Sportcampus en Sportpark Paperclip en is er een heus skydive centrum en klimhal centrum op fietsafstand. Zoek je liever de natuur op? Op loopafstand van Vestibule bevinden zich maar liefst zes parken: Plantsoen van Boedapest, Park Leeuwesteyn, Park Grauwaart, Amaliapark, Park Hoge Weide en Willem Alexanderpark. Het Maximapark, ter grootte van de Utrechtse binnenstad, en het natuurgebied Haarzuilens liggen op fietsafstand.

omgeving leidsche rijn centrum
leidsche rijn centrum bakker

Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto

  • 15 minuten fietsen tot binnenstad van Utrecht
  • NS-station Utrecht Leidsche Rijn en busstation op loopafstand
  • Binnen 5 minuten met de trein op Utrecht Centraal (4x per uur)
  • Nabij snelwegen A2 en A12 (in circa 45 minuten in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch)

 

Plattegrond Vestibule Utrecht Leidsche Rijn Centrum

Ideale ligging

Vestibule is een ideaal vertrekpunt om van alles te ondernemen. Het nieuwbouwproject heeft een centrale ligging, tegen het winkelcentrum Leidsche Rijn aan, je zit dichtbij uitvalswegen en je hebt goede ov-aansluitingen. Binnen 15 minuten fiets je naar de bruisende binnenstad van Utrecht en ook in de wijk zelf vind je verrassend veel voorzieningen.

Interesse? Meld je aan en ontvang direct de brochure!
En ontvang relevante updates over Vestibule.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.