VESTIBULE

In vele opzichten is Vestibule een bijzonder gebouw, waar in ieder facet kwaliteit en comfort centraal staat.

Interieur Vestibule Utrecht

Hoogwaardige, warme architectuur

De lichte kleuren geven Vestibule een warme en sfeervolle uitstraling. De materialen die gebruikt worden, zijn hoogwaardig en zorgvuldig geselecteerd.

Het gebouw valt nog meer op door de gebogen gevels aan drie van de vier buitenzijden. Daar merk je overigens niets van in de woningen. Hier heb je gewoon rechte wanden wat wel zo prettig is bij de inrichting van je woning.

Benieuwd naar hoe de architectuur is ontstaan? Lees hier het interview met architect Arie van der Neut.

 

 

Een warm welkom

Op veel plekken aan de gevels komen bakken met beplanting. Dit geeft Vestibule een groene en natuurlijke uitstraling. Daar geniet je als koper van, maar is natuurlijk ook goed voor de flora en fauna in een stedelijk gebied. Over het onderhoud hoef je je als koper geen zorgen te maken. Dit is geregeld via de Vereniging van Eigenaren.

De entree van Vestibule is geen standaard entree. Deze heeft de vorm gekregen van een vestibule. Een royale overdekte entree met een licht gekromde glazen pui aan de straatzijde. Zowel de entrees van de stadswoningen, de twee liften als de trappenhuizen bevinden zich in de vestibule. De achterwand van de vestibule krijgt een natuurlijke invulling met beplanting. Dit alles zorgt voor een vriendelijke en uitnodigende sfeer, een entree waar het prettig thuis komen is.

Lees hier het interview met landschapsarchitect Gerwin de Vries.

Penthouse nieuwbouwproject Vestibule Utrecht

Aangenaam wonen

Binnen in het gebouw zijn alle woningen zo ontworpen dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn gemakkelijk in te richten en comfortabel in gebruik. Aan de zuidzijde heeft het gebouw een transparante, open uitstraling. Hier bevinden zich ook de buitenruimtes met een fraai en vrij uitzicht op Park Leeuwesteyn.

Door de transparante gevel is er veel licht in de woningen zelf. Het zal je dus niet verbazen dat de woningen ruimtelijk aanvoelen en ervoor zorgen dat je aangenaam en sfeervol woont in Vestibule.

De bovenste laag van het gebouw vormt de kroon op Vestibule. Bewust is deze laag een stukje terug gelegd ten opzichte van de lagen daaronder. Hierdoor hebben de penthouses niet alleen grote maar ook groene buitenruimtes.

Bloemen Vestibule Utrecht

Energiezuinig

Ook op het gebied van duurzaamheid blinkt Vestibule uit. Door onder andere zonnepanelen op het dak, triple glas en hoge isolatiewaardes is Vestibule een energieneutraal gebouw. In het gebouw zitten ook andere duurzame oplossingen. Zo wordt het groen aan de gevels beregend met hemelwater dat op het dak wordt opgevangen.

De Energieprestatie coëfficiënt (EPC) geeft aan hoe energie-efficiënt een gebouw is. Bij nieuwbouw moet de EPC 0,4 of lager zijn. Een gebouw met een EPC van 0 is energieneutraal. Vestibule heeft een EPC van 0. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook voor je portemonnee.

Interesse? Meld je aan en ontvang direct de brochure!
En ontvang relevante updates over Vestibule.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning 

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.